Despre noi

GRADINITA
gradinita

Intr-o atmosfera familiala si o preocupare constanta pentru siguranta si dezvoltarea echilibrata a copiilor, gradinita cu program normal ofera activitati si experiente de invatare care includ primii pasi in invatarea limbii engleze asistata de calculator si ore de educatie pentru sanatate.

 
 SCOALA PRIMARA SI  GIMNAZiUL
primara

Dascali cu experienta – absolventi ai colegiilor si universitatilor de profil – profesori cu dragoste pentru elevi asigura o educatie crestina bazata pe valorile promovate de Biblie. Ei ofera elevilor un curriculum formal si informal care incorporeaza studiul academic, valorile spirituale si viata de zi cu zi.
Programul educational include cursuri asistate de calculator cu scopul imbunatatirii interactivitatii si creativitatii lectiilor, fiind un sprijin pentru elevi in formarea unor aptitudini optime de utilizare a calculatorului in diferite activitati. De asemenea, se ofera ore de consultatii suplimentare pentru Evaluarea Nationala pentru a micsora nevoia de profesori particulari.

 
LICEUL
liceu

Liceul Teoretic Adventist “ Dr. Lind” este deschis pentru tineri doritori sa-si perfectioneze educatia in specializarea stiinte ale naturii si stiinte sociale.
Avand in vedere pregatirea in mod deosebit pentru colegii si facultati in domeniul medical sau de asistenta sociala, liceul nostru pune accent pe materiile de specialitate: biologie, chimie, fizica, si in special – educatie pentru sanatate cu dezvoltari potrivite in domeniul nutritiei sanatoase, prevenirii bolilor caracteristice civilizatiei moderne precum si remediilor simple, fiziologice.
De asemenea se are in vedere si o buna pregatire pentru examenul de Bacalaureat.
Pe langa procesul educational se vor organiza activitati si experiente de invatare care promoveaza valori crestine in inchinare, slujire pentru umanitate, in dezvoltarea fizica, mentala, spirituala si sociala a elevilor.