logo

+4 0265 324 332

office@drlind.ro

Ceuasu de Campie

Campenita, 222

08:00 - 14:00

Luni - Vineri

logo

0774 641 076

liceuldrlind@yahoo.ro

Strada Principală nr. 222

Câmpenița, Jud. Mureș

Luni - Vineri:

08:00-15:00

Activități Extrașcolare

Detalii

Ca parte integrantă a Centrului de Medicină Lifestyle Herghelia, Liceul Teoretic “Dr. Lind” promovează dezvoltarea echilibrată a capacităților fizice, mentale și sociale ale elevilor săi. Importanța pe care școala noastră o dă educației pentru sănătate se reflectă în programele extrașcolare dezvoltate de cadrele noastre didactice alături de elevii noștri, pentru promovarea unui stil de viață sănătos în școlile publice din Târgu Mureș și în localitatea Câmpenița, unde oferim expoziții de sănătate atractive și riguros structurate. În cadrul acestor evenimente lucrăm în colaborare atât cu specialiști din domeniul medical, cât și cu Centrul de Lifestyle Herghelia și Școala Postliceală Vasile Dan, oferind elevilor noștri ocazii unice în care îmbină cunoștințele teoretice cu cele practice.

Corul școlii, condus de către maestrul Sebastian Cazan, ne face cinste în orice loc în care este invitat să cânte, fie că este vorba despre evenimente publice sau private.

Vizitele la muzee, fabrici și intreprinderi din apropiere sunt alte activități extrașcolare care îmbogățesc orizontul cunoașterii elevilor noștri.

Ne dorim ca elevii noștri să fie persoane responsabile și empatice, de aceea ne implicăm adesea în proiecte sociale atât în localitatea din care facem parte cât și în localitățile din apropiere, aducând câte o rază de speranță și mângâiere persoanelor în nevoie și comunității noastre.

Excursiile și taberele sunt alte activități mult îndrăgite de către elevii noștri.